BEURS: Bloem en Tuin, Landgoed Gulbergen, Nuenen

DATUM: Zaterdag 21 juli 2018
VERTREKTIJD: 09.00 uur
VERTREKPLAATS: Parkeerterrein Sporthal Gagelboslaan, Bergen op Zoom
KOSTEN BUSVERVOER:  12,00 euro per persoon voor leden van G&B met maximaal 1 introducé, voor niet-leden en meerdere introducés zijn de kosten 17,00 euro per persoon.
Overmaken op bankrekening: IBAN NL91 Rabo 0306138468 t.n.v. KMTP Groei & Bloei, Bergen op Zoom.
MINIMUM AANTAL DEELNEMERS: 45
OPGEVEN: Zo snel mogelijk bij Greet liefst per email: greetbeijerling@gmail.com of telefoon 0167 567847 ENTREEKAART: Bij het blad van G&B in de zomer is 1 entreekaart bijgesloten. Voor aankoop van een 2e kaart kunt u bij de kassa uw kortingsbon (kortingskalender 2018)  inleveren.
 Leden die niet meegaan met deze busreis vragen wij om de toegangskaart aan het bestuur te geven. Deze kaarten kunnen we dan gebruiken voor die deelnemers die nog een kaart moeten kopen. Dat scheelt in de kosten voor de overige deelnemers.

Al jaren wordt dit internationaal tuinevenement BLOEM & TUIN in Nuenen gehouden. Een gezellige tuinbeurs met veel planten en kwekers midden in het bos. Er zijn veel leden wel eens geweest maar de afstand houdt toch veel mensen tegen. Dit is dus uw kans. Een beurs bezoeken in uw eigen tempo en interesse. Er zijn voldoende terrassen en eetgelegenheden, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen lunchpakket/drinken meenemen.

Om 15.00 uur vertrekt de bus weer richting parkeerterrein in Bergen op Zoom

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….