BEURS: De Tuindagen van Beervelde

DATUM: Zaterdag 12 mei 2018
VERTREKTIJD: 09.00 uur
VERTREKPLAATS: Parkeerterrein Sporthal Gagelboslaan, Bergen op Zoom
KOSTEN BUSVERVOER EN ENTREEKAART: 20,-- euro per persoon voor leden van G&B met maximaal 1
introducé, niet-leden en meerdere introducés betalen 25,-- per persoon. Overmaken op bankrekening: IBAN
NL91Rabo 0306138468 t.n.v. KMTP Groei & Bloei Bergen op Zoom
MINIMUM AANTAL DEELNEMERS: 45
OPGEVEN: Zo snel mogelijk bij Greet, liefst per email: greetbeijerling@gmail.com of telefoon 0167 567847

Als we bij het park zijn aangekomen kunt u de tijd op uw eigen wijze invullen. Er is genoeg te zien. Het Park van Beervelde is een unieke 25 ha groot privédomein dat al sinds 1783 toebehoort aan dezelfde familie. De huidige aanleg, in Engelse landschapsstijl, dateert van 1873, het romantische tijdperk. Voor meer informatie:
www.parkvanbeerbelde.be

Hier word tweemaal per jaar, in mei en oktober, de Tuindagen van Beervelde gehouden met een keur aan stands van kwekerijen, tuinkunst, te veel om op te noemen, eigenlijk vind u hier alles wat met tuinen/tuinieren te maken heeft. Daarnaast zijn er veel drank- en eetgelegenheden, van pannenkoeken, broodjes en ijs tot jeneverbar en smoothies. Natuurlijk kunt u ook uw eigen lunchpakket meenemen.

Heeft u alle stands goed bekeken en is er dan nog tijd over, loop dan door de rest van de tuin. Dan ziet u hoe groot het eigenlijk is.
Zorg wel dat u om 15.00 uur weer bij de bus bent, want dan vertrekken we weer huiswaarts. Om ongeveer 16.30 uur zijn we weer terug op de parkeerplaats in Bergen op Zoom.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien